top of page

TUOTTEET

Alpina lisälaitteet
TRANSALP-kuljetusvaunujärjestelmä

Alpinan valmistamien Transalp-kuljetusvaunujen moduulijärjestelmä mukautuu helposti ja nopeasti monenlaisiin tarpeisiin. Perusmoduuli koostuu vankasta teräsrungosta ja liukastumisen estävällä kuvioinnilla varustetusta alumiinisesta lattiakannesta (1236x2393 mm). Suksien runko on valmistettu sinkitetystä teräksestä, suksien pohja on HD-PE muovia ja suksien pohjan keskellä on suunnassakulun varmistava kapea teräskisko. Vaunujen jousitus toimii pehmeästi jopa kuoppaisilla reiteillä. Vaunujen 750 kg kuormauskapasiteetti ja modulaarisuus tekevät Transalp-kuljetusvaunusta hyvin monikäyttöisen ja helposti asennettavien lisäosien avulla se on nopeasti muokattavissa kulloistakin kuljetustarvetta varten...

Markkinoiden turvallisimmat, mukavimmat ja monipuolisimmat...
...henkilökuljetuslaitteet suurella kapasiteetilla!
HENKILÖKULJETUS
Transalp-vaunujen henkilökuljetukseen soveltuvan varustuksen avulla voit kuljettaa yhdellä Transalp-vaunulla 1-9 matkustajaa, 2-3 istuimen penkkiriveillä. Vaihtoehtoisesti tarjolla on yhdellä pyörätuolipaikalla ja yhdellä 2 tai 3 matkustajan penkkirivillä varustettu versio, jonka avulla myös liikuntaesteinen henkilö pääsee nauttimaan talvisen kelkkamatkan riemuista. Voit myös yhdistää kaksi Transalp-vaunua toisiinsa, jolloin pystyt yhdessä Sherpan 1+3 matkustajapaikan kanssa kuljettamaan yhteensä jopa 22 henkilöä kerralla talvisiin seikkailuihin. Transalp-henkilökuljetusvarusteet tekevät matkasta turvallisen sillä niiden runkorakenne toimii ROPS-kehikkona ja jokainen istuinpaikka on varustettu turvavöin, joiden käyttöä kuljettaja voi lisälaitteen avulla valvoa. Lisävarusteena on tarjolla läpinäkyvä muovinen tuulensuojasarja joka lisää matkustajien mukavuutta lumipyryisellä säällä, sekä vaunun perään asennettava suksienkuljetusteline. Lisävarusteluna tarjolla sivuseinät ja lämmitysjärjestelmä...
TRANSALP-vaunut ovat varusteltavissa joko:
- läpinäkyvällä tuulilasilla ja katolla,
- ed. lisäksi telttakankaisilla vetoketjuovilla tai,
- täysin läpinäkyvällä Olokolo-kabiinilla,
jossa ylösaukeavat perhosovet!
Olokolo
Lisävarusteena tarjolla myös lämmitysjärjestelmä esim.
Autoterm/Planar, Ebersprächer tai Webasto -laitteistolla!
Rekisafareiden parhaat laitteet:
Ainutlaatuisia lisävarusteita henkilökuljetuksiin:
Pyörätuoli-varusteltu Transalp-vaunu, pyörätuolin kiinnitysvarusteineen ja ramppeineen
ROPS-sivutäytteet ja kattokyltit asiakkaan logoilla varustettuna.
Suksiteline.jpg
Suksienkuljetusteline 9 suksiparille.
... laitteet muuntuvat helposti myös erilaisiin tavarankuljetustarpeisiin...
... suurella 750 kg kantokyvyllä!
TAVARANKULJETUS
Transalp-vaunujen tavarankuljetukseen soveltuva varustus mahdollistaa kolmen erilaisen kuljetusvaunuversion muokkaamisen:
1) tasapohjainen vaunu, jolla jopa Transalp-moduulin leveyden ulkomitat ylittävien tavaroiden kuljettaminen on mahdollista.

2) sivukiskovaunu, jossa tavarankiinnitykseen hyvin soveltuva kiinnityskisko kiertää vaunun ulkoreunaa 15 cm korkeudella.

3) kehikkovaunu, jossa  vaunun ympäripyörimistä estävät, 150 cm korkeat ROPS-kehikot mahdollistavat kuorman huolellisen kiinnittämisen.
​​
Transalp-vaunumoduulia voi toki käyttää myös laitealustana, aina 750 kg painoisten laitteiden kiinteää asennusta ja kuljetusta silmälläpitäen.

 
Sherpa kykenee toki vetämään edellä esiteltyjen Transalp-vaunujen lisäksi muitakin, olosuhteista riippuen jopa reilusti yli 1000 kg painavia, vaunuja ja laitteistoja.
Transalp snow_edited.jpg
KULJETUSTA MIELIKUVITUKSEN MUKAAN...
WP_20171222_14_22_17_Pro.jpg

Esimerkkejä asiakkaamme Apukka Resortin

fantastisista ideoista elämyksille:

bottom of page