top of page

TUOTTEET

Alpina lumiajoneuvot
SUPERCLASS 1,2 L VVT 12 V
SUPERCLASS logo_HI.jpg
Alpina Air-force.jpg

Alpina-lumiajoneuvojen pienempi malli eli Superclass on äskettäin uudistettu. Uuden 3. sukupolven versio on ketterämpi ja sporttisempi kuin edeltäjänsä. Uusi Superclass tarjoaa lisäksi lukuisia teknisiä uutuuksia, kuten:

- moottorina 1,2 litrainen 4-tahtinen, kolmisylinterinen ja 12 venttiilinen VVT-bensamoottori, jossa katalysaattori ja EURO 6 standardin mukaiset päästöt

- uudistettu ja entistä kevyempi runko, jolla hämmästyttävä vääntöjäykkyys

- täysin uudistettu etujousitus, nitrogenkaasu- ja kierrejousituksella

- täysin uudistettu telastojousitus, Alpinan omalla 3. sukupolven ATSS tekniikalla, jossa hyödynnetään monojousitettua nitrogenkaasu- ja kierrejousitusta

- telaston nousukulma säätyy automaattisesti, telaston optimaalisen pidon takaamiseksi

- uudistettu vaihteisto tahokkaalla painevoitelulla.

​​Lisäksi mukana paljon Sherpasta tuttua edistyksellistä tekniikkaa mm. moottorijäähdytyksen, jarrujärjestelmän, moottorin ECU-ohjauksen, OBD-lukijan sekä Can-bus väyläohjatun sähköisten lisälaitteiten ohjausjärjestelmän (lisälaite) osalta. Luonnollisesti mukana moottorilämmitin, penkin ja ohjaustangon lämmitys sekä tehokkaat ajovalot. Kaudelle 2019-20 tuli muutamia pieniä päivityksiä mm. langaton avain varkaudenestojärjestelmällä.

Uusi Superclass on turvavöillä varustetun 2-hengen lisäpenkin kanssa 1+3 paikkainen, kaksitelainen monikäyttöinen lumiajoneuvo, joka ratkaisee vapaa-ajankäytön ja raskaan työkäytön haasteet. Ajovakaus ja turvallisuus tietysti tunnettua Alpina Snowmobiles tasoa!

Lisäkuvia ja -tietoja (englanniksi) Alpina Snowmobilesin Superclass-esitteessä.

Lue lisää kaksitelaisten Alpina-lumiajoneuvojen tekniikasta ja taloudellisuudsta yleensä.

Vetovoiman ja ajomukavuuden tasapainoa...
17388777_770823209741188_671433357179565998_o_edited.jpg
... täysin uudistetun jousituksen avulla!
Alpina Snowmobiles SUPERCLASS-esittelyvideo:
Tekniset tiedot:
bottom of page