top of page

I samarbete med ledaren på skåpslädmarknaden i Finland, Eurowagon-trailers kan vi erbjuda specialtillverkade bromsade skåptrailers, vilka  passar perfekt till kostnadseffektiv transport av t.ex. Alpina-snöskotrar med tilläggsapparater.

De specialtillverkade skåptrailers har en manuell hydraulisk eller skruvtipp som möliggör en enkel och snabb på- och avlasting av en fordonskombination bestående av en snöskoter med släp eller groomer, eller flera vanliga snöskotrar. Den speciella innvändiga längden på 7 meter samt breddan på 2,2 meter erbjudar rikligt med plats även för en kombination av en Alpina-skoter samman med antingen en Transalp/Olokolo-släp, en D-250 groomer eller F-250-skidspårmaskin. Lasten kan enkelt surras fast med hjälp av invändiga öglor som det finns 7 stycken på båda sidolämmarna.

Skåpet på trailern har en isolerad sandwich-konstruksjon och kan utrustas med uppvärming osv. Skåpet är 220 cm hög och har led-belysning på taket.

Skåptrailern har en egen vikt på ca. 1250 kg och har en maxlast på ca.1450 eller 2350 kg. Den totala vikten av trailern på 2700 eller 3500 kg kräver inte en C-körkort, utan en BE-körkort och en dragkraftig personbil räcker och budjetten tackar!

Marknadens mest kostnadseffektiva skåptrailer
Eurowagon.jpg
... från marknadsledaren i Finland!

STANDARDUTRUSTNING AV TRAILERN:

- Bladfjädring

- Parkeringsbroms

- Stödhjul

- Fällbara samt avtagbara fram- och baklämmar

- Vattenfast plywoodbotten

- Manuell hydraulisk eller skruvtipp

- 7+7 invändiga öglor på sidolämmarna

- Innvänding yta 700 x 214 cm

TILLÄGGSUTRUSTNING FÖR TRAILERN:

Vi kan leverera trailern med Caliber tilläggsutrustning för skotersläp, vilka gör bruket av trailern även mer lättvind och hållbarheten blir ännu bättre:

- Edge Glides -kantbeskyddare ökar säkerheten under på- och avlastning av skoteren samt beskyttar kanten av chassisen av trailern mot styrskenor.

- Multi Glides eller LowPro Glides-beskyddar plywoodbotten mot styrskenor samt underlätter styrningen under på- och avlastningen av skoteren.

- Traxmat - försäkrar att plywoodbotten håller länge samt garanterar en bra grep även under isiga förhållanden under på- och avlastningen av skotern.

Caliber
Kan leveras med marknadens bästä snöskotersläp-produkter...
... som har Calibers livslång garanti!
bottom of page