top of page

TUOTTEET

Eurowagon
erikoistrailerit

Tuotevalikoimaamme kuuluvat tilaustuotteena myös markkinoiden edelläkävijän Eurowagonin umpikoriset erikoistrailerit, jotka on suunniteltu Alpina-laitteistojen kustannustehokkaaseen kuljetukseen.

Erikoistrailereiden käsikäyttöinen hydraulinen tai ruuvikippilava mahdollistaa kelkkalaitteistoyhdistelmän ajamisen hetkessä vaunun päälle ja alas. Trailereiden lavan sisämitat: pituus 7 metriä sekä leveys 2,14 metriä riittävät reilusti Alpina-kelkan ja joko Transalp/Olokolo-vaunuyhdistelmän, D-250 reittilanayhdistelmän tai F-250-latukoneyhdistelmän tarpeisiin. Lastin kiinnisitominen on helppoa upotettujen kiinnityslenkkien avulla, joita on molemmilla sivulla 7 kpl.

Traileri on varustettu 2,2 m korkealla sandwich-rakenteisella umpikorilla ja led-sisävaloilla.

Trailerin omapaino on 1250 kg ja kantokyky joko 1450/2350 kg. Trailerin alle 2700 tai 3500 kg kokonaismassan ansiosta kuljettajalta ei vaadita kuorma-autokorttia vaan BE-luokan ajokortti ja vetokykyinen henkilö- tai pakettiauto riittää ja budjetti kiittää.

Markkinoiden parhaat erikoistrailerit
Eurowagon_edited.jpg
... huolettomaan ja turvalliseen kalustonkuljetukseen!

TRAILERIEN VAKIOVARUSTEET:

- 2 akselia

- Rumpujarrut

- Seisontajarru

- Nokkapyörä

- Pyöristetty katon keula

- Laminoitu vesitiivis vanerilattia

- Vaunussa on hydraulinen käsipumpulla toimiva tai ruuvikippi

- 7+7 upotettua kiristysliinan silmukkaa kuormalavan sisälaidoissa

- lavan sisämitta 700 x 214 cm

TRAILERIEN LISÄVARUSTEET:

Voimme lisävarustella trailerit Caliberin moottorikelkkavaunu-tuotteilla, joiden avulla trailerin käytöstä tulee vieläkin huolettomampaa ja sen pitkäikäisyys vahvistuu:

- Edge Glides -reunasuojat tuovat turvaa trailerin päälle ajoon sekä suojaavat trailerin runkoa ohjainrautojen kulutukselta.

- Multi Glides -liukusuojat suojaavat trailerin lattiaa ohjainrautojen kulutukselta.

- Traxmat-matot varmistavat lattian kulutussuojauksen lisäksi pidon riittävyyden jäisissäkin olosuhteissa sekä trailerin päälle- että alasajon yhteydessä.

Caliber
Varusteltavissa markkinoiden parhailla moottorikelkkavaunu-tuotteilla...
... joilla Caliberin elinikäinen takuu!
bottom of page