TUOTTEET

AKU-vaunut
AKU-erikoistrailerit

Tuotevalikoimaamme kuuluvat tilaustuotteena myös Suomen markkinajohtajan AKU-vaunujen jarrulliset erikoistrailerit, jotka sopivat erinomaisesti esimerkiksi Alpina-laitteistojen kustannustehokkaaseen kuljetukseen.

Erikoistrailerit pohjautuvat CP Tour & Race -vaunujen tekniikkaan. Trailerien käsikäyttöinen hydraulinen kippilava mahdollistaa kelkkalaitteistoyhdistelmän ajamisen hetkessä vaunun päälle ja alas. Trailereiden lavan erikoispituus 6,6 metriä sekä leveys 2,2 metriä riittää reilusti Alpina-kelkan ja joko Transalp/Olokolo-vaunuyhdistelmän, D-250 reittilanayhdistelmän tai F-250-latukoneyhdistelmän tarpeisiin. Lastin kiinnisitominen on helppoa upotettujen kiinnityslenkkien avulla, joita on molemmilla sivulla 8 kpl.

Traileri on tilattavissa joko 20 cm korkeilla sivuseinillä tai kapelliseinillä ja -katolla.

Trailerin perusversion omapaino on 900 kg ja kantokyky 1850 kg. Trailerin perusversion 2750 kg kokonaismassa ei vaadi kuorma-autokorttia vaan BE-luokan ajokortti ja vetokykyinen henkilöauto riittää ja budjetti kiittää.

Markkinoiden kustannustehokkaimmat erikoistrailerit
...Pohjoismaiden markkinajohtajalta!

TRAILERIEN VAKIOVARUSTEET:

- Rumpujarrut

- Seisontajarru

- Nokkapyörä

- Avattavat ja irrotettavat etu-ja takalaidat

- Laminoitu vesitiivis vanerilattia

- Vaunussa on hydraulinen käsipumpulla toimiva kippi

- 8+8 upotettua kiristysliinan silmukkaa kuormalavan sisälaidoissa

- lavan sisämitta 660 x 219 cm

TRAILERIEN LISÄVARUSTEET:

Voimme lisävarustella trailerit Caliberin moottorikelkkavaunu-tuotteilla, joiden avulla trailerin käytöstä tulee vieläkin huolettomampaa ja sen pitkäikäisyys vahvistuu:

- Poly Shield -keulakuomu (yllä kuvassa) on erinomainen lisävaruste trailerin perusversiolle sillä se suojaa kelkkaa pahimmilta kuraroiskeilta.

- Edge Glides -reunasuojat tuovat turvaa trailerin päälle ajoon sekä suojaavat trailerin runkoa ohjainrautojen kulutukselta.

- Multi Glides -liukusuojat suojaavat trailerin lattiaa ohjainrautojen kulutukselta.

- Traxmat-matot varmistavat lattian kulutussuojauksen lisäksi pidon riittävyyden jäisissäkin olosuhteissa sekä trailerin päälle- että alasajon yhteydessä.

 
Varusteltavissa markkinoiden parhailla moottorikelkkavaunu-tuotteilla...
... joilla Caliberin elinikäinen takuu!

© 2016-2020   Polartec Motor Oy