PRODUKTER

AKU-/TIKI-trailers
AKU-/TIKI-snöskotertrailers

I samarbete med ledaren på släpvagnmarknaden i Norden, AKU-/TIKI-trailers kan vi erbjuda specialtillverkade bromsade snöskotertrailers, vilka  passar perfekt till kostnadseffektiv transport av t.ex. Alpina-snöskotrar med tilläggsapparater.

De specialtillverkade trailers baserar sig på tekniken av CP Tour & Race -släpvagnar. Trailers har en manuell hydraulisk kipp om möliggör en enkel och snabb på- och avlasting av en fordonskombination bestående av en snöskoter med släp eller groomer, eller flera vanliga snöskotrar. Den speciella innvändiga längden på 6,6 meter samt breddan på 2,2 meter erbjudar rikligt med plats även för en kombination av en Alpina-skoter samman med antingen en Transalp/Olokolo-släp, en D-250 groomer eller F-250-skidspårmaskin. Lasten kan enkelt surras fast med hjälp av invändiga öglor som det finns 8 stycken på båda sidolämmarna.

Trailern kan beställas antingen med 20 cm höga sidolämmar eller med kapellväggar och polykarbon tak.

Basisversionen av trailern har en egen vikt på ca. 900 kg och har en maxlast på ca.1850 kg. Den totala vikten av trailern på ca. 2750 kg kräver inte en C-körkort, utan en BE-körkort och en dragkraftig personbil räcker och budjetten tackar!

Marknadens mest kostnadseffektiva skotertrailer
... från marknadsledaren i Norden!

STANDARDUTRUSTNING AV TRAILERN:

- Bladfjädring

- Parkeringsbroms

- Stödhjul

- Fällbara samt avtagbara fram- och baklämmar

- Vattenfast plywoodbotten

- Manuell hydraulisk kipp

- 8+8 invändiga öglor på sidolämmarna

- Innvänding yta 660 x 219 cm

TILLÄGGSUTRUSTNING FÖR TRAILERN:

Vi kan leverera trailern med Caliber tilläggsutrustning för skotersläp, vilka gör bruket av trailern även mer lättvind och hållbarheten blir ännu bättre:

- Poly Shield -framkåpa (se foton ovanför) är en utmärk tillägg för basisversionen av trailern sedan den beskyttar skoteren mot det värsta smörja och vattenplask.

- Edge Glides -kantbeskyddare ökar säkerheten under på- och avlastning av skoteren samt beskyttar kanten av chassisen av trailern mot styrskenor.

- Multi Glides -beskyddar plywoodbotten mot styrskenor samt underlätter styrningen under på- och avlastningen av skoteren.

- Traxmat - försäkrar att plywoodbotten håller länge samt garanterar en bra grep även under isiga förhållanden på- och avlastningen av skotern.

 
Kan leveras med marknadens bästä snöskotersläp-produkter...
... som har Calibers livslång garanti!

© 2016-2020   Polartec Motor Oy